Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

AEO-Παναλίαρτος 1-5

Άσχημα τελείωσε σήμερα η πορεία της ΑΕΟ στο φετινό κύπελλο Βοιωτίας αφού ηττήθει μετά από άσχημη εμφάνιση με 1-5 απο τον Παναλίαρτο. Ο αγώνας ξεκίνησε με ένα γκόλ του Ζαρκαδούλα στο 10΄ ενώ προς στιγμήν ισοφάρισε ο Μανόπουλος στο 40΄ για την ΑΕΟ. Ομώς στην ακριβώς επόμενη φάση τραγικό λάθος του τερματοφύλακα Μπίμη έφερε το 1-2 πριν προλάβει η ΑΕΟ να χαρεί την ισοφάριση. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μανόπουλος έχασε ωραία ευκαιρία στο 47' με κεφαλιά, ο Παναλίαρτος έκανε το 1-3 στο 60' και ο Μανόπουλος στο 65'σε πάσα του Καραβασίλη δεν πρόλαβε να σουτάρει καλά. Το 1-4 και 1-5 έγινε στο 78' και 82'. Η αρχική σύνθεση της ΑΕΟ ήταν:
Μπίμης, Γκικόπουλος, Κραβαρίτης, Τριανταφύλλου, Λούτσας, Βελέντζας, Ψαλλίδας, Ρουμάνης, Μιχαλόπουλος, Μανόπουλος και Κοντελές.
Αλλαγή μπήκαν οι Καραβασίλης, Τζομπάνι και Σκαγιάκος. Γενικά θα λέγαμε οτι ο Παναλίαρτος έδειξε πολύ καλά στοιχεία απο την μέση και πάνω και προβλήματα στην άμυνα του. Είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας και έδειξε ότι θα πρωταγωνιστήσει. Η ΑΕΟ, παίζοντας με ελείψεις 3 βασικών, ήταν απογοητευτική και κανείς δεν διεσώθει του ναυαγιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: