Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2009

Με όνειρα, φιλοδοξίες και χαρά τελείωσε η ποδοσφαιρική χρονία 2008-09. Η Α.Ε.Ο., στηριζόμενη σε γηγενείς κυρίως παίχτες και με μόλις 2 προσθήκες (βλ. Γκικόπουλος και Λούτσας) τερμάτισε 1η στον Α' Όμιλο της Β' Ερασιτεχνικής Βοιωτίας με 78 βαθμούς και 25 νικες, 3 ισσοπαλίες και 2 ήττες σε σύνολο 30 αγώνων.
Με συγκίνηση και συγκρατημένη αισιοδοξία ξεκίνησε η καλοκαιρινή προετοιμασία για την περίοδο 2009-10. Νέοι και παλίοι παίχτες καθώς και μέλη του ΔΣ συγκεντρώθηκαν στις 19 Αυγούστου στο Εθνικό Στάδιο Ορχομενού και μετά την παράδοση του ποδοσφαιρικού υλικού ακολούθησε ομιλία απο τον πρόεδρο του ΔΣ καθώς και τον προπονήτη Ιωάννη Αγραφιώτη (σημειωτέον οτι παραμένει στο τιμόνι για 3η συνεχή χρονιά). Οι στόχοι για το νέο πρωτάθλημα τέθηκαν για γρήγορη παραμονή καθώς και καλό ποδόσφαιρο μέσα σε ευπρεπή αγωνιστικά πλαίσια. Οι καινούργιες προσθήκες στο roster είναι οι εξής :
1. Μανόπουλος (απο Αθλ. Πολιτεία, 1ος σκόρερ Β΄ Ερασ. Βοιωτίας για το 2008-09) 2. Κοντελές (απο Άκανθος Ιερισσού) 3. Στίγκας (απο Πανγεωργικό) 4. Μπίμης (απο Πανγεωργικό) 5. Βελέντζας Μ. (απο Α.Ο. Διονύσου) 6. Βελέντζας Αθ. (απο Α.Ο. Διονύσου) 7. Ψαλλίδας (απο Α.Ο. Διονύσου) 8. Ζαννιάς (απο Α.Ο. Διονύσου) 9. Μιχαλόπουλος (απο Α.Ο. Διονύσου) 10. Γιουβανάκης (απο Λιβανάτες) 11. Τριανταφύλλου (απο Α.Ο. Διονύσου). Παράλληλα απο την ομάδα έφυγαν οι εξής παίχτες : Αδάμ, Ξηρογιάννης, Ροζίνσκυ, Μπάζας, Τσαγαλάς Χ., Τσαγαλάς Κ., Κυριαζής, Αβράμπος, Σλατινόπουλος.
Γενικά θα λέγαμε οτι είναι μια μεταβατική χρονιά για την ΑΕΟ μιας και παράλληλα με την σωτηρεία της ομάδος θα γίνει προσπάθεια να προωθηθούν στην ομάδα ανδρών παίχτες απο την παίδων που πανάξια έφτασαν στα ημιτελικά του αντίστιχου περσινού πρωταθλήματος Βοιωτίας. Επιπλέον σύντομα θα παρουσιάσουμε την εξέλιξη των φιλικών προετοιμασίας καθώς και του Κυπέλλου. Καθόλη την διάρκεια της χρονιάς το επίσημο blog της ΑΕΟ θα ενημερώνεται για τα αποτελέσματα της ομάδας και τα παραλειπόμενα της. Επίσης στοιχεία θα δίδονται και απο την ακόλουθη διεύθυνση blog: http://aneipwth-istoria.blogspot.com/
Όσοι φιλοί της ομάδας θέλουν να έρθουν σε επαφή με τον administrator του blog μπορούν κάλλιστα να στείλλουν email στην παρεχόμενη διεύθυνση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: