Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2009

ΑΕΟ-Πήγασος Αγ.Άννας 3-1

  Το πρώτο της φιλικό παιχνίδι έδωσε η ΑΕΟ με αντίπαλο τον Πήγασο Αγ.Άννας στο Δημ. Στάδιο Ορχομενού το Σάββατο 29 Αυγούστου. Σε γενικές γραμμές η ομάδα έδειξε καλά στοιχεία όπως η καλή φυσική κατάσταση και εξαιρετική συννενόηση των 2 επιθετικών (Κοντελές και Μανωλόπουλος).
  Στο ημίχρονο προηγήθηκε η ΑΕΟ με πέναλτυ του Μανώπουλου αφού γύρω στο 30' είχε προηγηθεί χαμμένο πέναλτυ απο τον Κοντελέ. Αξίζει να πούμε οτι στο πρώτο 15λέπτο η ομάδα του Πήγασου έχασε 2-3 καλές ευκαιρίες (ο τερματοφύλακας Γιουβανάκης βρέθηκε σε καίριες θέσεις και έσωσε την ΑΕΟ).
  Στο 2ο ημίχρονο έγινε το 2-0 απο τον Ρουμάνη με κεφαλιά σε σέντρα του Αναστασίου και μείωσε ο Πήγασος σε 2-1 μετά απο λάθος της άμυνας της ΑΕΟ. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο διακριθέν του αγώνος Ρουμάνης στο '80.
  Η ομάδα ξεκίνησε τον αγώνα με την ακόλουθη σύνθεση:
Γιουβανάκης(Τ), Ζαννιάς, Κραβαρίτης, Τριανταφύλλου, Στεφάνου, Ψαλλίδας, Παπασταύρου, Βελέντζας, Βελέντζας, Μανωλόπουλος, Κοντελές
  Ως αλλαγές έπαιξαν οι Ρουμάνης, Γκικόπουλος, Καραβασίλης, Μπίμης (Τ), Λούτσας, Αναστασίου. 
  Τα επόμενα φιλικά είναι προγραμματισμένα για τις 05/09 στα Ασπ. Σπίτια με την Ε.Α.Σ. και στις 08/09 με τον Πανγεωργικό στον Αγ.Γεώργιο

Δεν υπάρχουν σχόλια: