Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2009

Πανγεωργικός-ΑΕΟ 1-1

  Νέο φιλικό για την ομάδα, οπώς είχε προαγγελθεί απο το site μας, έγινε την Τρίτη στον Αγ.Γεώργιο με αντίπαλο τον Πανγεωργικό. Ο αγώνας απο την αρχή είχε ένταση εξαιτίας κυρίως του δυνατού παιχνιδιού των γηπεδούχων που έδειχναν υπερβάλον ζήλο. Κατα την διάρκεια του υπήρξε διαπληκτισμός μεταξύ του Ρουμάνη και παίχτη του αντιπάλου λόγω περσυνών γεγονότων στον μεταξύ μας αγώνα. Η αλήθεια είναι πάντως οτι η ΑΕΟ δείχνει απείθαρχη πράγμα που προκαλεί σκέψη στους διοικούντες και το τεχνικό team.
  Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος η ομάδα μας βρέθηκε πίσω στο σκορ και ισοφάρισε με τον Μανώπουλο στο 2ο μέρος. Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας παρά μάλλον δάφνες αγώνα μπόξ. Η αρχική σύνθεση της ομάδας μας ήταν:
Σούτης, Στεφάνου, Λούτσας, Γκικόπουλος, Τριανταφύλλου, Κραβαρίτης, Ρουμάνης, Μιχαλόπουλος, Ψαλλίδας, Μανώπουλος, Καραβασίλης.
Ως αλλαγή μπήκαν οι Μπίμης, Αναστασίου, Βελέντζας Μ, Βελέντζας. Αξιοσημείωτη είναι η συμμετοχή των 14χρονων Χαντά και Αγραφιώτη που άφησαν καλές εντυπώσεις στο γενικότερο κλίμα μετριότητας της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: