Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2009

Άσχημη εμφάνιση και Εν.Ασπ.Σπιτιών Αντικυρας-ΑΕΟ 4-1

Αρκετή ήταν η συγκίνηση στη Σαββατιάτικη φιλική αναμέτρηση της ΑΕΟ με την Εν.Ασπ.Σπιτιών Αντικυρας που διεξήχθη στα Ασπ. Σπίτια. Έκτος απο το καθεαυτό αγωνιστικό μέρος παλιοί γνώριμοι και συμπαίχτες ξαναειδώθηκαν μετατρέποντας την συνάντηση σε μια ευχάριστη ανάμνηση.
  Στο αγωνιστικό μέρος του αγώνα, η ΑΕΟ προβλημάτισε αν και προηγήθηκε με τον Κοντελέ με κοντινή προβολή σε πάσα του Μανώπουλου στο 40΄. Στο πρώτο ημίχρονο η Εν.Ασπ.Σπιτιών Αντικυρας είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας με τον Βόλη να οργανώνει μαεστρικά το παιχνίδι και έφτανε εύκολα στην μεγάλη περιοχή της ΑΕΟ αλλά πέραν τούτο ουδέν.
  Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας έδειξε αποσυντονισμένη αλλά και κουρασμένη με μόλις 17 ημέρες προετοιμασίας σε αντίθεση με τους αντιπάλους που ήταν πιο φρέσκοι. Το 1-1 έγινε στο 46' και απο εκεί και πέρα ο αγώνας ήταν ones man show με τον άρτη αφιχθέντα με άδεια ορκομωσίας Καλιακμάνη να διαλύει την άμυνα της ΑΕΟ δίνοντας ασσίστ για το 2-1 (65΄) και σημειώνοντας τα άλλα δυο γκολ στο 70 και 75΄(με πέναλτυ). Αξίζει να αναφερθεί οτι ο Καλιακμάνης ήταν πρώτος σκόρερ πέρσυ στην Α΄κατηγορία Βοιωτίας με 37 γκολ πράγμα διόλου τυχαιο.
Η σύνθεση της ΑΕΟ ήταν: Μπίμης, Βελέντζας, Ψαλλίδας, Τριανταφύλλου, Λούτσας, Θεοχάρης, Ρουμάνης, Μιχαλόπουλος, Αναστασίου, Κοντελές και Μανώπουλος. Επίσης χρησημοποιήθηκαν ως αλλαγή οι: Σούτης, Καραβασίλης, Βελέντζας, Κουβάρας, Καπρινιώτης, Παπαλάμπρος.
Απο την ΑΕΟ εσώθησαν του ναυαγίου ο Μανώπουλος και ο Κοντελές που είχε αρκετά τρεξίματα. Απο την Εν.Ασπ.Σπιτιών Αντικυρας κορυφαίος ήταν ο Καλιακμάνης και ακολούθησαν οι Βόλης και Λαζάρου. Στο καθαρά εξωαγωνιστικό μέρος οι παράγοντες και φίλαθλοι της ΑΕΟ είχαν την ευκαιρία να τα ξαναπούν με τον Άρη Γκούλη, τερματοφύλακα για φέτος της Εν.Ασπ.Σπιτιών Αντικυρας καθώς και τον προπονητή της ομάδας Θανάση Αθανασίου (καταγόμενος απο τον Ορχομενό) που έχουν και οι δύο τιμήσει την φανέλα της ομάδας μας. Τους ευχόμαστε οτι καλύτερο στο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: