Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009

Yψηλάντης-ΑΕΟ 2-4

Νέα νίκη της ΑΕΟ στο θεσμό του Κυπέλλου, αυτή την φορα ενάντια στον Υψηλάντη. Το παιχνίδι άρχισε με τους καλύτερους ιωνούς για την ΑΕΟ αφού προηγήθηκε στο σκορ με τον Μανώπουλο στο 15' και διπλασίασε τα τέρματα ο Κοντελές στο 35' περίπου. Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΟ εμφάνισε μια καθίζηση στην αγωνιστικότητα της (που παρατηρήθηκε και σε άλλα φιλικά) με αποτέλεσμα ο Υψηλάντης να μειώσει σε 1-2 με πέναλτυ που έκανε ο Λουτσας και να απηλήσει στα επόμενα λεπτά τον πολύ καλό Γιουβανάκη. Στο 65' ο Κοντελές σε αντεπίθεση έκανε το 1-3 και το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Μανώπουλος στο 80' με κεφαλιά. Η αρχική σύνθεση της ομάδας ήταν:
Γιουβανάκης, Στεφάνου, Λούτσας, Τριανταφύλλου, Κραβαρίτης, Θεοχάρης, Ρουμάνης, Αναστασίου, Μιχαλόπουλος, Μανώπουλος, Κοντελές. Επαίξαν και οι Γκικόπουλος, Βελέντζας, Καπρινιώτης.
Αξίζει να αναφερθεί το γεγονός της μονοπώλησης του σκοραρίσματος απο μόλις 2 παίχτες (Μανώπουλος και Κοντελές) στα φιλικά. Αυτό το γεγονός αποδεικνύει την ορθότητα των μεταγραφών αλλά και δημιουργεί ερωτηματικά για τον πλουραλισμό στο σκοράρισμα που ίσως φανεί στο εγγύς μέλλον...
Αύριο (22/09) είναι το τελευταίο φιλικό της ΑΕΟ ενάντια στο Παύλο στο Δημοτικό Στάδιο Ορχομενού στις 19:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια: