Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2009

Γκικόπουλος (ΑΕΟ)-Πελοπίδας 1-2

Νέα κακή εμφάνιση και.... το ανάλογο αποτέλεσμα περίμεναν όσους φίλαθλους της ΑΕΟ παρεβρέθησαν στον σημερινό αγώνα ενάντια στον Πελοπίδα Θηβών.

Η ομάδα μας παρουσίασε τα ίδια προβλήματα που φάνηκαν και στον αγώνα του Κυπέλλου με τον Παναλίαρτό: αργή στα τρεξίματα, έλλειψη πάθους, κακή ανάπτυξη κατά την κατοχή μπάλας, γιόμες απο την άμυνα στην επιθέση για τον καλά κλεισμένο Μανόπουλο...
Το παιχνίδι άρχισε με δύο καλές ευκαιρίες του Καραβασίλη και ένα ωραίο απευθείας σουτ σε σέντρα απο την ομάδα του Πελοπίδα. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Τσακανίκα στο 35΄ενώ η ΑΕΟ απείλησε στο 40΄με τον Μανόπουλο. Στο 2ο ημίχρονο, και ενώ η ομάδα έπρεπε να πιέσει, η ΑΕΟ δεν ήταν ιδιαίτερα απειλητική παρά τις αλλαγές του προπονητή. Ο Πελοπίδας έκανε το 0-2 με φάουλ αφού όμως η μπάλλα πρόσκρουσε σε παίχτη και άλλαξε πορεία ξεγελώντας τον Σιούτη. Τελικά, η μείωση ήρθε στο 75΄μετά από ωραία πάσα του Τριανταφύλλου και σουτ του Γκικόπουλου. Στα τελευταία 15΄η ΑΕΟ μάταια προσπάθησε να απειλήσει τον κλεισμένο στα καρέ του Πελοπίδα που σε 2 αντεπιθέσεις απείλησε με το 1-3.
H αρχική σύνθεση ήταν:
Σιούτης, Ψαλλίδας, Βελέντζας, Τριανταφύλλου, Λούτσας, Γκικόπουλος, Αναστασίου, Ρουμάνης, Μιχαλόπουλος, Καραβασίλης, Κοντελές.
Ως αλλαγή μπήκαν οι Μανόπουλος, Αγραφιώτης, Στεφάνου. Απο την ομάδα του Πελοπίδα, που πάλεψε τον αγώνα, άρεσαν ο Τσακανίκας και ο Τσιώλης. Από την ΑΕΟ διεσώθη ο Γκικόπουλος που στο δεύτερο ημίχρονο κόντεψε να κερδίσει τον Πελοπίδα μόνος του παίζοντας δεξί χαφ (αν και αμυντικός). Πολλά τα ερωτήματα για την συνολική εμφάνιση της ΑΕΟ γεγονός που ήδη ταρακούνησε το συμβούλιο... Συμπερασματικά θα λέγαμε οτι η ΑΕΟ χρειάζεται ένα ηλεκτροσόκ διότι όπως λένε οι Άγγλοι: Winning is a habit and loosing is a habit as well.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: