Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2009

Δίστομο-ΑΕΟ 4-2


Με το χειρότερο τρόπο άρχισε η εβδομάδα που πέρασε για την ΑΕΟ. Ο προπονητής Γιάννης Αγραφιώτης υπέβαλε την παραίτηση του στον Γενικό Αρχηγό Γιάννη Σλατινόπουλο την Δευτέρα και κατόπιν μίλησε στους παίχτες εξηγώντας τους λόγους παραίτησης και τα προβλήματα που αντιμετόπιζε. Καθήκοντα προπονητή ανέλαβε προσωρινώς ο προπονητής της ομάδας παίδων Θύμιος Δέδες. Η ΑΕΟ επισήμως βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή ο οποίος μάλιστα λέγεται οτι θα είναι στον πάγκο την ομάδας στον επόμενο αγώνα στα Βάγια.
Στον σημερινό αγώνα με το Δίστομο, η ΑΕΟ παρουσίασε δύο πρόσωπα, ήταν καλή στο 1ο ημίχρονο οπού επαίξε ανοιχτά και με πάθος (οπώς και το Δίστομο). Ο αγώνας άρχισε με καλή ευκαιρία για το Δίστομο στο 9΄και στο 10΄ σε κόρνερ παίχτη του Διστόμου σουτ και η μπάλα άουτ. Στο 20΄ο Μανόπουλος είχε καλή ευκαιρία. Στο υπόλοιπο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν πολύ ανοιχτό αλλά δεν σημειώθηκε γκολ.
Στο 2ο ημίχρονο το Δίστομο προηγήθηκε στο 49' και η ΑΕΟ ισοφάρισε στο 54΄με τον Κοντελέ με σουτ εκτός περιοχής (στο παραθυράκι του Σταθά). Παρότι περίμενε κανείς οτι η ΑΕΟ θα κυνηγήσει με θράσσος την νίκη εντούτη φάνηκε να μην έχει δυνάμεις μετά το 60΄ και κάπου εκεί κατέρευσε. Στο 66' το Δίστομο είχε δοκάρι σε αδράνεια της άμυνας και στο κόρνερ που έγινε προηγήθηκε σε 2-1. Η ΑΕΟ ανοίχτηκε αμέσως και ως αποτέλεσμα η άμυνα της έμενε ακάλυπτη στις επελάσεις των πολύ γρήγορων παιχτών του Διστόμου. Στο 69' και στο 79' σε υποδειγματικές αντεπιθέσεις των παιχτών του Διστόμου έγινε το 3-1 και 4-1. Την ήττα περιόρισε ο Μανόπουλος στο 90' με σουτ εντός περιοχής.
Η αρχική σύνθεση ήταν: Σούτης, Ρουμάνης, Κραβαρίτης, Λούτσας, Ψαλλίδας, Γκικόπουλος, Θεοχάρης, Αναστασίου, Μιχαλόπουλος, Μανόπουλος,Κοντελές. Αλλαγή μπήκαν ο Καραβασίλης, ο Βελέντζας και ο Στεφάνου.
Είναι πασιφανές οτι το ηλεκτροσόκ για το οποιό μιλούσε το παρόν ιστολόγιο απο την προηγούμενη εβδομάδα δεν έχει εφαρμοσθεί ακόμη... Η ομάδα δεν δείχνει σοβαρή και αγωνιστική. Μπορεί η διατησία στον σημερινό αγώνα να ανέχτηκε το δυνατό παιχνίδι του Διστόμου όμως αυτό δεν είναι δικαιολογία ειδικά για το 4ο γκολ οπού οι αντίπαλοι έβαλαν ένα γκολ με ψυχή. Από την ΑΕΟ ο μόνος που διεσώθη ήταν ο φιλότιμος Κοντελές. Η φανέλα της ομάδας είναι βαρυά και καλό είναι κάποιοι να το καταλάβουν γρήγορα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: