Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2009

ΑΕΟ-Θεσπιακός 4-2


Αρκετές συγκινήσεις επεφύλλασε ο σημερινός αγώνας ανάμεσα στην ΑΕΟ και τον Θεσπιακό. Λίγο το μέτριο ξεκίνημα των δύο ομάδων και λίγο η κρiσιμότητα του άγωνα συνετέλεσαν στο να παιχτεί ένα παιχνίδι γκραν γκινιολ που άρεσε στους θεατές.
Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΟ ήταν ανέλπιστα καλή και κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο. Προηγήθηκε μάλιστα στο 1΄με τον Κοντελέ και διπλασίασε τα τέρματα της στο 7' με τον Μανόπουλο ενώ στο 20΄από φάουλ του Αναστασίου η μπάλα χτύπησε στο αριστερό και μετά στο δεξί δοκάρι και κατέληξε στον αφύλαχτο Καραβασίλη που μόνος με τον τερματοφύλακα αστόχησε. Το 3-0 έκανε ο Καραβασίλης στο 28' αφού προηγουμένως οι φιλοξενούμενοι αστόχησαν σε καλές ευκαιρίες στο 20΄και 22΄. Επίσης σε σπρώξιμο-ανατροπή σε παίχτη του Θεσπιακού στο 35' ο διαιτητής δεν σφύριξε πέναλτυ.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΟ έδειξε απίστευτη μετάπτωση στην απόδοση της (κάτι που το συνήθιζε μόνο μεταξύ εντός και εκτός έδρας αγώνων) και απειλήθηκε. Ο Θεσπιακός πήρε τον έλεγχο του κέντρου και συγκεκριμένα στο 53΄ και στο 60΄με πέναλτυ μείωσε σε 3-2. Στο 69' έχασε σημαντική ευκαιρία και μάλιστα στο 75΄δικαιολογημένα φωνάζει για κάρτα σε θέατρο παίχτη της ΑΕΟ που εκβίασε το πέναλτυ. Στο 85΄ωραία ευκαιρία για τον Θεσπιακό με σουτ εκτός περιοχής και στο 92' ο Μανόπουλος τετ α τετ με τον τερματοφύλακα έκανε μέσα σε πανηγυρισμούς το 4-2.
Η αρχική σύνθεση της ΑΕΟ ήταν: Γιουβανάκης, Γκικόπουλος, Κραβαρίτης, Λούτσας, Τριανταφύλλου, Θεοχάρης, Στεφάνου, Ρουμάνης, Κοντελές, Μανόπουλος, Καραβασίλης. Ως αλλαγή μπήκε ο 15χρονος (ντεπούτο στην Α΄Κατηγορία) Κολοκύθας.
Η σημαντική μετάπτωση στην εμφάνισης της ΑΕΟ κατέστισε πολύ επικίνδυνο τον Θεσπιακό. Για αλλή μια φορά το κέντρο είχε πρόβλημα ειδικά μετά το 45΄ οπότε και ο δαιμόνιος Στάθης κυριάρχησε και πέρασε πολλές μπαλιές στην πλάτης της άμυνας. Τέλος καλό όμως όλα καλά. Επόμενο παιχνίδι με την Αράχωβα στον Ορχομενό το Σάββατο 21/11 στις 6:00 μμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: