Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2009

ΑΕΟ-'Ενωση Ασπ.Σπιτιών Αντίκυρας 0-0

Με ικανοποίηση είδαν οι φίλοι της ΑΕΟ την ομάδα να σταματάει το νικηφόρο σερί (6 στα 6) της πρωτοπόρου ομάδας των Ασπ.Σπιτιών στην έβδομη αγωνιστική. Το παιχνίδι δεν διεκδικεί πολλές δάφνες ποιότητας αλλά το σημαντικό ετούτη την ώρα είναι οι βαθμοί και το γεγονός οτι η ΑΕΟ για πρώτη φορά φέτος πήρε βαθμούς από μια ανώτερη ομάδα.
Στο αγωνιστικό μέρος το πρώτο ημίχρονο δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας με τα Άσπρα Σπίτια να έχουν ένα καλό σουτ στο 13' εκτός περιοχής στην γωνία του Γιοβανάκη ο οποίος απέκρουσε εντυπωσιακά. Πέραν τούτο το παιχνίδι ήταν αργό με την ΑΕΟ να κυνηγά στις αντεπιθέσεις το γκολ και τα Ασπ.Σπίτια να είναι νωχελικά χωρίς πολλά τρεξίματα και πίεση στην πλευρά της ΑΕΟ.
Στο 2ο ημίχρονο το παιχνίδι είχες πιο πολλές φάσεις με την ΑΕΟ να απειλεί στο 46'. Στο 58΄μεγάλη ευκαιρία σε ταχύτατη αντεπίθεση του Κοντελέ, που βρέθηκε στα πλάγια αριστερά της μεγάλης περιοχής σχεδόν αφύλαχτος και αντί για διείσδειση επέλεξε να κουβαλήσει την μπάλα στην κορυφή της περιοχής και το σουτ του κόντραρε σε αντίπαλο. Στο 62΄σε ωραία κεφαλιά του Μανόπουλο ο τερματοφύλακας Γκουλής έσωσε τα Άσπ.Σπίτια απο βέβαιη παραβίαση. Στα τελευταία λεπτά η ΑΕΟ πιέστει ελαφρά και στο 65΄και 70΄η Ένωση έχασε δυο καλές ευκαιρίες αλλά ο Γιοβανάκης ήταν σε έγκαιρη θέση.
Η αρχική σύνθεση της ΑΕΟ ήταν : Γιοβανάκης, Ψαλλίδας, Κραβαρίτης, Τριανταφύλλου, Λούτσας, Θεοχάρης, Γκικόπουλος, Στεφάνου, Αναστασίου, Καραβασίλης, Κοντελές. Ως αλλαγή μπήκαν οι Μανόπουλος, Βελέντζας, Μιχαλόπουλος.
*** Σε εμβόλιμη αγωνιστική της 28ης Οκτωβρίου η ΑΕΟ ηττήθει στο Καπαρέλι 2-1. Βρέθηκε πίσω στο 1ο ημίχρονο 2-0 και μείωσε στο δεύτερο σε 2-1 με τον Κοντελέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: