Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2009

Πήγασος Αγ.Άννας- ΑΕΟ 2-0

Με ελείψεις, που όπως φάνηκε απέβησαν σημαντικές, αγωνίστηκε σήμερα η ΑΕΟ στο γήπεδο Αγ.Γεωργίου ενάντια στον Πήγασο Αγ.Άννας. Οι γηπεδούχοι σε 7 αγώνες είχαν 5 ισοπαλίες και 2 ήττες ενώ η ΑΕΟ είχε 7 βαθμούς.
Ο αγώνας-ανάσταση του Πήγασου δεν διεκδικεί πολλές δάφνες ποιότητας. Στο 1ο ημίχρονο έγιναν 3 ευκαιρίες με τον Πήγασο σε σουτ εκτός περιοχής χωρίς πίεση να κάνει το 1-0 στο 22΄. Η ΑΕΟ φάνηκε νωχελική και μάλιστα στο 30΄λίγο έλειψε να δεχτεί και δεύτερο γκολ. Η μόνη αντίδραση της ήταν μια ευκαιρία στο 45΄.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι φίλοι της ΑΕΟ απογοητεύτηκαν για άλλη μια φορά φέτος καθώς μάταια περίμεναν την αντίδραση της ομάδας. Αντ' αυτού η ΑΕΟ απείλησε ουσιαστικά μόνο στο 49΄ με φάουλ του Μανόπουλου ενώ ο Πήγασος προειδοποίησε την παραπαίουσα άμυνα της στο 55΄. Στο 63', από λάθος εφαρμογή του τεχνητού off-side από τον Λούτσα, ο Πήγασος βρέθηκε κοντά στο γκολ αλλά η προβολή του Μιχαλόπουλου έσωσε την ΑΕΟ από βέβαιο γκολ. Στο 68΄ άλλη μια ευκαιρία του Πήγασου που εξουδετερώθη από τον Κραβαρίτη. Έτσι φτάσαμε στο 72΄όπου ωραίο σουτ του Καρακικέ μέσα από την περιοχή κατέλειξε με διαγώνια πορεία στην γωνία του Γιοβανάκη και έγινε το 2-0. Στα εναπομείναντα λεπτά η τραγωδία δεν είχε ενδιαφέρον...
Αρχικά επελέχθησαν οι: Γιοβανάκης, Βελέντζας Θ., Κραβαρίτης, Λούτσας, Τριανταφύλλου, Θεοχάρης, Μιχαλόπουλος, Αναστασίου, Στεφάνου, Κοντελές και Καραβασίλης. Ως αλλαγή μπήκαν ο Βελέντζας Μ., Μανόπουλος, Σκαγιάκος.
Εν κατακλείδι πρέπει να πούμε οτι για μια ακόμη φορά φάνηκε το πρόβλημα της ΑΕΟ στο δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού της. Η απουσία του Ρουμάνη ήταν εμφανής όπως και η αδυναμία στα άκρα της ομάδας. Η άμυνα δεν πήγε καλά ενώ οι παίχτες στα άκρα ήταν απείθαρχοι και δεν κρατούσαν τις θέσεις τους. Ο Πήγασος αναπτυσόταν ωραία από τα άκρα φεύγοντας με 2 μπαλιές μπροστά στην αντεπίθεση. Γενικά δεν έδειξε ανώτερος της ΑΕΟ αλλά παίζοντας απλά κέρδισε ένα "κλασσικό παιχνίδι κατηγορίας".
Τις επόμενες δύο αγωνιστίκες η ΑΕΟ υποδέχεται κατά σειρά τον Θεσπιακό και την Αράχωβα, ομάδες που σαφώς και είναι στα "μέτρα" της. Δυστυχώς η ομάδα, από τόσο νωρίς στο πρωτάθλημα, παίζει πολλά στους δυο αυτούς αγώνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: