Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009

Ιωνικός Αστέρας Θηβών-ΑΕΟ 4-0

Το σκορ τα λέει όλα. Το "έργο" που παίχτηκε χτες στον Ελεώνα ξαναπέχτηκε με το Δίστομο, στο Καπαρέλι, στον Πήγασο κτλ. Η ΑΕΟ κατέβηκε στον αγώνα με κάποιες ελείψεις (Μανόπουλος, Θεοχάρης, Μιχαλόπουλος), τον Ρουμάνη να φτάνει 10' πριν την σέντρα στο γήπεδο και 2-3 παίχτες τραυματίες. Σε όλα αυτά προσθέτει κάποιος την κακή εμφάνιση και το σκορ 4-0 δένει το γλυκό.

Η ομάδα ξεκινησε νωχελικά το παιχνίδι και βρέθηκε από την αρχή πίσω στο σκορ. Στο 10΄ με ασύλληπτο σουτ παίχτη του Ιωνικού έξω από την περιοχή η μπάλλα καρφώθηκε στο παραθυράκι του Γιουβανάκη. Θα λέγαμε οτι ήταν το πιο ωραίο γκολ που δέχτηκε φέτος η ΑΕΟ. Στην συνέχεια η ομάδα δεν αντέδρασε ουσιαστικά και βρισκόταν συνεχώς πίσω από την μπάλλα με τον Γκικόπουλο στο κέντρο απελπιστηκά μόνο να κυνηγά και να μάχεται με 2-3 αντιπάλους. Στο 20' έγινε η μόνη ευκαιρία της ΑΕΟ στον αγώνα όταν ο Κοντελές έφυγε απο δεξιά στην αντεπίθεση και σε τετ α τετ πλάσαρε πάνω στον τερματοφύλακα και αουτ...Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, στο 40', μετά από λάθος στο κέντρο ο Ιωνικός έφυγε στην αντεπίθεση με τους ταχύτατους παίχτες του από δεξιά και σε σούτ μέσα από την μεγάλη περιοχή έγινε το 2-0.
Στο 2ο ημίχρονο η ομάδα έδειξε οτι είχε αποδεχτεί την μοίρα της και δεν προσπάθησε να γυρίσει το σκορ. Στο 56' σε φάουλ του Ιωνικού εκτός περιοχής η μπάλα χτύπησε στο τοίχος, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Γιουβανάκη. Το 4-0 έγινε στο 78' με σουτ από τα 30μ. Στα τελευταία λεπτά ο Γκικόπουλος απείλησε με φαουλ ενώ ο νεεισελθόν 15χρόνος Σκαγιάκος προσπάθησε φιλότιμα από τα αριστερά κάνοντας 1-2 διεμβολίσεις.
Η αρχική εντεκάδα ήταν: Γιουβανάκης, Στεφάνου, Κραβαρίτης, Ψαλλίδας, Λούτσας, Τριανταφύλλου, Γκικόπουλος, Αναστασίου, Κοντελές, Κολοκύθας, Καραβασίλης. Ως αλλαγή έπαιξαν οι Ρουμάνης, Βελέντζας, Σκαγιάκος.
Πολλά μπορεί να πει κανείς ως συμπέρασμα. Ο διαχειριστής του blog θα περιοριστεί στο γεγονός της ανυπαρξίας της ομάδας για άλλον ένα εκτός έδρας αγώνα. Ο Ιωνικός έκανε 4 ευκαιρίες και ισάριθμα γκολ. Όμως δικαιούται την νίκη γιατί πίστεψε σε αυτή και έπαιξε με πάθος. Επίσης τα στατιστικά της ομάδας δείχνουν οτι τα 16/23 γκολ που έχει δεχτεί μπήκαν στο 2ο ημίχρονο ενώ όταν δεν σκοράρει ο Μανόπουλος η ομάδα δεν κερδίζει...

Δεν υπάρχουν σχόλια: