Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

MIA ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ "ORCHOMENOS NEWS"

Ορχομενός 21/5/2010

Προς την ηλεκτρονική εφημερίδα « ORCHOMENOS NEWS“

Αγαπητέ φίλε Γιάννη.

Διάβασα τα όσα έγραψες για το κ. Δήμαρχο Ορχομενό την Τετάρτη 19 Μαΐου 2010 και με λύπη μου διαπίστωσα ότι στην κριτική σου κατ’ αυτού εμπλέκεις και την Α.Ε.Ο.
Επειδή οι μήνες που έρχονται είναι πονηροί θέλω να σου επισημάνω και να σε πληροφορήσω ότι στο συμβούλιο της ομάδας συμμετέχουν άτομα από όλους τους πολιτικούς και ιδεολογικούς θα έλεγα χώρους με κύρια χαρακτηριστικά την αγάπη τους για τον τόπο αλλά και την αφοσίωση και την λατρεία τους για την Α.Ε.Ο.
Οποιαδήποτε εμπλοκή λοιπόν , στο μέλλον , του ονόματος της ομάδας μας στην οποιαδήποτε πολεμική ή κριτική θέλεις να κάνεις για τα πεπραγμένα , τις παραλείψεις ή τις ανακολουθίες που νομίζεις ότι υπάρχουν στο πρόσωπο του κ. Δημάρχου , θέλω να ξέρεις ότι μόνο κακό κάνουν στην Α.Ε.Ο. , πράγμα το οποίο πιστεύω σίγουρα ότι δεν είναι μέσα στις προθέσεις σου.

Θέλω να σε πληροφορήσω ότι στις εκδηλώσεις που κάναμε ο κ. Δήμαρχος δεν ήρθε απρόσκλητος .

Ο κ. Καλαμπόκας δεν παρέστη διότι είναι Δημοτικός Σύμβουλος , ούτε γιατί παρακολουθεί τα παιγνίδια της Α.Ε.Ο. ανελλιπώς . Παρέστη γιατί ήταν υποχρεωμένος προς τούτο σαν μέλος του Δ.Σ. της Α.Ε.Ο.

Αναφέρεσαι στις δηλώσεις μου και συμπεραίνεις από αυτές ότι δεν υπήρξε καμία οικονομική βοήθεια από το Δήμο Ορχομενού.

Εγώ στον χαιρετισμό μου ευχαρίστησα τον κ. Δήμαρχο για την ηθική και υλική βοήθεια που προσφέρει στην ομάδα μας και συνέχισα λέγοντας ότι αυτή πρέπει να γίνει πιο ουσιαστική γιατί οι ανάγκες είναι πολλές έτσι ώστε να μην βγαίνουμε σαν ζητιάνοι να τις καλύψουμε , διεκδίκησα δηλαδή το κάτι παραπάνω. Έτσι και αλλιώς ο Δήμος δεν είναι δυνατόν να καλύψει όλα τα έξοδά μας , διαφορετικά το Δ.Σ. της Α.Ε.Ο. δεν έχει λόγο ύπαρξης.
Για την βοήθεια του Δήμου έχω αναφερθεί και στις δύο τελευταίες τακτικές γενικές συνελεύσεις του σωματείου ( το μήνα Φεβρουάριο πέρυσι και φέτος ) όπου είχα αναφέρει χαρακτηριστικά ότι την ομάδα την βοηθά και ο Δήμος και ο Δήμαρχος. Με αυτό εννοούσα ότι όλοι οι Ορχομένιοι έχουν αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια που κάνουμε και μας συμπαρίστανται και ηθικά και υλικά. Να τονίσω και την θετική αντιμετώπιση που έχουμε και από τον αρχηγό της μειοψηφίας κ. Κώστα Ξηρογιάννη σε κάθε αίτημά μας .

Επίσης θέλω να σου επισημάνω ότι η ανάμιξη στην κριτική σας για τον κ. Δήμαρχο των «λιλιπούτειων φίλων του ποδοσφαίρου» , όπως τους αναφέρεις , κατά την γνώμη μου είναι ατυχής . Ο χαρακτηρισμός δεν είναι σωστός γιατί πρόκειται για ανήλικους αθλητές του συλλόγου μας οι οποίοι πρέπει να προστατευτούν από όλους μας και να μην γίνονται αντικείμενο οποιασδήποτε εκμετάλλευσης.
Τελειώνοντας θα αναφέρω για άλλη μια φορά ότι η Α.Ε.Ο. δεν είναι κτήμα κανενός , ανήκει σε όλους τους Ορχομένιους , ανήκει στους αγνούς φιλάθλους της και στους δυναμικούς οπαδούς της , ανήκει και σε αυτούς που αμελώντας τα επαγγελματικά , υπηρεσιακά και οικογενειακά καθήκοντα έχουν αφοσιωθεί στην ομάδα ψυχή τε και σώματι , ώστε κάποτε να την δούμε όλοι μας να αγωνίζεται εκεί που της αξίζει. Πρέπει να την ανατάξουμε ανάμεσα στις υψηλότερες αξίες μας και να την προστατέψουμε από όλους εκείνους που την επιβουλεύονται .
Σε αυτή μας την προσπάθεια σε θέλουμε δίπλα μας , στην καθημερινή μας ενασχόληση με την ομάδα και στην ανάδειξη των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ώστε να γίνουν κοινωνοί αυτών όλοι οι αναγνώστες της εφημερίδας σας .




Με τιμή
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

Σταύρος Λ. Τσαγαλάς

Δεν υπάρχουν σχόλια: