Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010

MIA ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΩΛΕΙΑ

Σήμερα Σάββατο 20-2-2010 η Α.Ε.Ο. και όλη η πόλη του Ορχομενού καθώς και παράγοντες της αθλητικής και κοινωνικής ζωής της Βοιωτίας συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία το Γιάννη Μουτσανά , ένα εξαίρετο μέλος της.
Δυστυχώς έχασε την τελαυταία , άνιση , μάχη που έδινε με την επάρατη ασθένεια έδώ και ένα χρόνο περίπου.
Στα πενήντα χρόνια της ζωής του κατάφερε να σπουδάσει στην Ε.Α.Σ.Α από όπου και αποφοίτησε σαν καθηγητής σωματικής αγωγής. Παράλληλα αγωνίστηκε στην Α.Ε.Ο. κατά τις δεκαετίες του 70" και του 80" και γιά δύο σαιζόν στο "Λεβαδειακό" όπου διακρίιθηκε γιά το ήθος του και γιά την αγωνιστική του προσφορά , όντας από τα μεγαλύτερα τελέντα που έχει αναδείξει η πόλη μας και η Βοιωτία.

Μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του σταδιοδρομίας υπηρέτησε στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση σαν γυμναστής , παράλληλα δε ακολούθησε προπονητική καριέρα στην Α.Ε.Ο. και σε διάφορες ομάδες της περιοχής μας.

Ο Γιάννης ήταν μέλος της Α.Ε.Ο. και θερμός υποστηρικτής της προσπάθειας που καταβάλει το Δ.Σ. γιά την αναγέννηση του ποδοσαφαίρου στην πόλη μας .

Το απερχόμενο Δ.Σ. της Α.Ε.Ο. με την είδηση του θανάτου του αποφάσισε να εκφράσει τα συλληπητήριά του στην οικογένειά του και να καταθέσει στεφάνι στη σωρό του .

Αιωνία σου η μνήμη αγαπητέ φίλε Γιάννη.

Υ.Γ.
Μετά από αίτημα της διοίκησης της Α.Ε.Ο. το οποίο βρήκε άμεση και ευμενή ανταπόκριση από τον πρόεδρο της Ε.Π.Σ.Β. κ. Τοπολιάτη , ο σημερινός αγώνας της ομάδας μας ανεβλήθη και θα διεξαχθεί την τετάρτη 24-2-2010 στις 18:00 .

Δεν υπάρχουν σχόλια: